Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repositorio.ifgoiano.edu.br/handle/prefix/4143
metadata.dc.type: | Livro |
Title: | CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS: PESQUISAS E AVANÇOS |
metadata.dc.creator: | Pinto, Ellen Godinho Feiten, Mirian Cristina Martins, Wiaslan Figueiredo Medeiros, Jackson Andson de Oliveira, Kataryne Árabe Rimá de |
metadata.dc.description.resumo: | Com o projeto do e-book “Ciência e Tecnologia de Alimentos: Pesquisas e Avanços”, volume 4, pretende-se divulgar os mais recentes estudos da área, visando ajudar estudantes, pesquisadores e profissionais a terem novas perspectivas sobre as temáticas trabalhadas. Nesse contexto, o e-book trabalhou dentro dos eixos temáticos: Análises físico-químicas de alimentos, Biotecnologia de alimentos, Ciência sensorial e estudos de consumo, Pesquisa e desenvolvimento em alimentos, Química e bioquímica de alimentos, Segurança de alimentos e Toxicologia dos alimentos |
Abstract: | With the e-book project "Food Science and Technology: Research and Advances," volume 4, the aim is to disseminate the latest studies in the field, aiming to assist students, researchers, and professionals in gaining new perspectives on the themes being addressed. In this context, the e-book worked within the thematic axes: Physical-chemical analysis of foods, Food biotechnology, Sensory science and consumption studies, Food research and development, Food chemistry and biochemistry, Food safety, and Food toxicology. |
Keywords: | Alimentos Alimentos - produção Tecnologia de alimentos |
metadata.dc.subject.cnpq: | CIENCIAS AGRARIAS::CIENCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS |
metadata.dc.language: | por |
metadata.dc.publisher.country: | Brasil |
Publisher: | Instituição extra IF Goiano |
metadata.dc.publisher.initials: | Instituição extra IF Goiano |
metadata.dc.rights: | Acesso Aberto |
URI: | https://repositorio.ifgoiano.edu.br/handle/prefix/4143 |
Issue Date: | 27-Apr-2023 |
Appears in Collections: | E-books publicados em outras editoras |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
e-Book_Ciência e Tecnologia de Alimentos_Pesquisa e Avanços_Vol.4.pdf | PDF do Livro | 10,06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.